SILPRO (B)
Універсальний біологічний консервант в т.ч. для заготівлі жому цукрового буряку
Склад:
-
Lactobacillus buchneri
Загальна кількість молочнокислих бактерій ≥ 2×10 в 11 КУО/г
Форма випуску:
Сипучий порошок без сторонніх включень від кремового до світло-коричневого кольору. Не містить шкідливих домішок. Штам, який входять до складу є природними, що не підлягав будь-якій генетичній модифікації. Добре розчиняється у воді.
Показання до застосування:
Консервант SILPRO (B) застосовується для заготівлі кукурудзяного силосу, сінажу з люцерни, злакових трав і зернових, а також жому цукрового буряку.
Функції:
- попередження процесу самонагрівання заготовленної маси;
- швидке регулювання мікробіологічних процесів та стабілізація необхідного перебігу процесу ферментації рослинної сировини;
- пригнічення розвитку гнилісних мікроорганізмів та плісені;
- зниження втрат сухої речовини;
- збільшенні біологічної цінності корму, відповідно - підвищення молочної продуктивності.
Спосіб застосування:
Для обробки рослинної сировини використовується робочий розчин. Для приготування робочого розчину необхідно вміст банки (200 г) розчинити у 5 літрах теплої не хлорованої води, і дати можливість настоятися до 20 хвилин для активізації бактерій.
Увага! Робочий розчин рекомендовано використати в день приготування!
Дозування:
1 г на 1 тонну . Банки масою 200 грам вистачає на заготівлю 200 т маси, що заготовляється.
Термін придатності та умови зберігання:
4±2 °С – 18 місяців від дати виробництва.
Допускається відхилення у температурному режимі зберігання під час транспортування та використання. Температура не повинна перевищувати +30°С упродовж 7 діб.
Маса нетто: 200 г