top of page

SILPRO (B)

Універсальний біологічний консервант в т.ч. для заготівлі жому цукрового буряку 

Склад:

  • Lactobacillus buchneri 

Загальна кількість молочнокислих бактерій ≥ 2×10 в 11 КУО/г
Форма випуску:

Сипучий порошок без сторонніх включень від кремового до світло-коричневого кольору. Не містить шкідливих домішок. Штам, який входять до складу є природними, що не підлягав будь-якій генетичній модифікації. Добре розчиняється у воді.

Показання до застосування:

Консервант SILPRO (B) застосовується для заготівлі кукурудзяного силосу, сінажу з люцерни, злакових трав і зернових, а також жому цукрового буряку.

Функції:

- попередження процесу самонагрівання заготовленної маси;
- швидке регулювання мікробіологічних процесів та стабілізація необхідного перебігу процесу ферментації рослинної сировини;

- пригнічення розвитку гнилісних мікроорганізмів та плісені;

- зниження втрат сухої речовини;

- збільшенні біологічної цінності корму, відповідно - підвищення молочної продуктивності.

Спосіб застосування:

 Для обробки рослинної сировини використовується робочий розчин. Для приготування робочого розчину необхідно вміст банки (200 г) розчинити у 5 літрах теплої не хлорованої води, і дати можливість настоятися до 20 хвилин для активізації бактерій.
Увага! Робочий розчин рекомендовано використати в день приготування!

Дозування: 
1 г на 1 тонну . Банки масою 200 грам вистачає на заготівлю 200 т маси, що заготовляється.

Термін придатності та умови зберігання:
4±2 °С –  18 місяців від дати виробництва. 
Допускається відхилення у температурному режимі зберігання під час транспортування та використання. Температура не повинна перевищувати +30°С упродовж 7 діб.

Маса нетто: 200 г

Kyiv, Ukraine

SILPRO®, всі права захищені.

bottom of page